Living 24/7 – Sisustaa ja stailaa

Living 24/7 on skandinaavisen sisustamisen verkkokauppa, joka on syntynyt rakkaudesta arjen kauneutta ja yksinkertaisia asioita kohtaan. Mielestäni suureen iloon riittää hyvin pieni asia tai ele, persoonallinen sisustuselementti tai tunnelma. Näistä lähtökohdista syntyi sisustusverkkokauppa, jonka tavoitteena on tarjota arjen kauneutta kaikkien ulottuville.

Verkkokaupan valikoima koostuu kotimaisista ja skandinaavisista merkeistä, yksinkertaisista ja ainutlaatuisista tuotteista, jotka kestävät aikaa. Arvostan kestävää kehitystä ja ihastelen lakkaamatta käsin valmistettuja tuotteita. Kaupan tyylisuunta noudattelee pitkälle ajatonta,  minimalistista tyyliä ja skandinaavista selkeyttä, josta kuitenkin löytyy ripaus rouheutta ja yllätyksellisyyttä.

Lisäksi Living 24/7 tekee asuntojen myyntistailauksia yhteistyössä rakennusliikkeiden, kiinteistövälittäjien ja yksityisten asunnon myyjien kanssa. Intohimoisena sisustajana stailaukset toteutan suurella sydämellä, asiakkaan toiveet huomioiden. Oma kalustevarasto, verkkokaupan tuotteet ja toimittajat mahdollistavat monenlaisten stailausten tekemisen joustavasti.

Toivon, että Living 24/7 saa olla mukana teidänkin arjessa tarjoamalla sisustusihanuuksia ja hyvää mieltä ihan kaikille

 

Iloisin sisustusterveisin!

-Pia-