Verso Design kampanja -30%
Finnish Design, Keittiö, Säilytys, Skandinaavinen sisustus

Verso Design -tuotteet -30%!

Koko Verso Design -valikoimamme -30% alessa koko maaliskuun! Tuotteita on saatavana rajoitettu erä, joten kannattaa olla nopea ja tilaa suosikkisi samantien. Tarjous on voimassa koko maaliskuun tai niin kauan kuin tuotteita riittää!

Verso-Design-sisustustikkaat

Verso-Design-sisustustikkaat

 

Verso Design on perheomisteinen, yksi johtavista suomalaisen muotoilun brändeistä. Verso Design yhdistää tuotteissaan perinteet tämän päivän trendeihin ja sisustustyyleihin, jonka lopputuloksena syntyy kauniita ja toimivia sisustustuotteita. Korkealaatuisten tuotteiden inspiraation lähteenä toimii usein luonto ja materiaaleina käytetään puuta, pellavaa ja villaa. Verso Design -tuotteet ovat ekologisia ja ne sopivat myös allergisiin koteihin.

Inspiroidu Verso Design’in laadukkaista tuotteista ja tuo kotiisi ilmettä esimerkiksi näillä tyylikkäillä sisustustikkailla. Ne toimivat säilytysratkaisuna pyyhkeille, vaatteille ja koruille tai yhtä hyvin voit asetella tikkaille lehtiä, julisteita tai muutaman kukka-amppelin.

 

 

 

Verso-Design-pellavapyyhe

Verso-Design-pellavapyyhe

 

Verso Design Oksa-naulakot ovat simppeleitä ja ajattomia. Ne sopivat niin moderniin kuin perinteisempäänkin kotiin ja vapaa-ajan asuntoon. Naulakko on helppo kiinnittää ruuveilla, jotka saa näppärästi piiloon puutappien taakse. Persoonallisen naulakon saat yhdistelemällä useamman eri värisen naulakon rinnakkain.

Ja kun haluat ripauksen luksusta keittiöön, suosittelen Verso Designin 100% pellavaisia keittiöpyyhkeitä. Ne myydään kahden kappaleen paketissa, joka sisältää siniharmaan ja valkoisen pyyhkeen. Pyyhkeiden reunassa kivana yksityiskohtana toimii tikkaus vastavärillä.

Nyt kaikki nämä ihanuudet -30% alennuksella maaliskuun ajan. Toimi heti!

 

 

 

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *