MYYNTISTAILAUS

Toteutamme stailauksia yksityisille asunnon myyjille, kiinteistövälitysliikkeille sekä rakennuttajille pääkaupunkiseudulla ja etelä-Suomen alueella.

Myyntistailaus

Tiesitkö, että asunnon ensivaikutelma voi olla juuri se ratkaiseva tekijä ostopäätöksen teossa? 

Myyntistailauksen avulla kodistasi stailataan myytävä asunto, joka houkuttelee potentiaalisia ostajia. Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi. Asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää usein turhien huonekalujen ja tavaroiden karsiminen, uudelleen järjestely, tekstiilien ja värien yhtenäistäminen sekä yleisilmeen freesaus. Tarvittaessa voidaan käyttää lainakalusteita ja –somisteita.

 

Myyntistailaus

 

UUDISKOHTEET

Tyhjät ja kaikuvat asunnot tuntuvat usein kolkoilta ja kylmiltä. Myyntikalustuksen avulla asunto on kuin oikea koti, jolloin asunnon mittasuhteetkin on helpompi hahmottaa. Kalustettu ja somistettu asunto toimii myös ostajan sisustuksen inspiraation lähteenä ja saattaa auttaa positiivisen ostopäätöksen syntymisessä.

Stailauksissa käytämme uusia ja ajanmukaisia kalusteita sekä Living 24/7 sisustusverkkokaupan tuotteita. Kalustamme asunnot aina asiakkaan toiveita kuunnellen potentiaalinen kohderyhmä huomioiden.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

 

 

 

 

 

Myyntistailaus

 

IDEAKÄYNTI

Joskus asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää ulkopuolisen pikainen silmäys ja viimeistely. Tällöin 1-2 tunnin pituinen ideakäynti on hyvä vaihtoehto. Tulen paikan päälle ja kerron asunnossasi tarvittavat toimenpiteet ja vinkit, jotta asunnosta saadaan mahdollisimman neutraali ja ostajaa houkutteleva. Varsinaiset muutostyöt jäävät asiakkaan toteutettavaksi.

Ideakäynnin hinta on 150 € (sis. alv 24%) sisältäen matkakulut toimialueellamme.

 

 

 

 

 

 

 

SISUSTUSKONSULTOINTI

Sisustuskonsultointi on paikallaan silloin, kun kaipaat pikaisia vinkkejä tai apua kotisi sisustuspulmiin. Konsultointikäynnin aikana ideoidaan muun muassa kodin värimaailmaa, mietitään kalusteiden ja valaisinten hankintaa ja sijoittelua sekä eri tekstiilien käyttömahdollisuuksia. 2-3 tunnin konsultointikäynnin voi tilata kodin yhteen huoneeseen tai useampiin muutosta kaipaaviin huoneisiin. Tarvittaessa lähdemme mukaan myös sisustusostoksille.

Konsultointikäynnin ideoista teemme asiakkaalle kirjallisen koosteen. Halutessanne toteutamme myös pohjapiirroksen huoneesta ideakuvineen. Sisustuskonsultoinnin hinta 250 € (sis. alv 24%). Pohjapiirros ideakuvineen sovitaan erikseen.

Sisustuskonsultointi 

Ota yhteyttä, niin kerron palveluistamme lisää!

Pia Uhlbäck

Puhelin: 040 562 1030

Sähköposti: [email protected]