MYYNTISTAILAUS

Toteutamme stailauksia yksityisille asunnon myyjille, kiinteistövälitysliikkeille sekä rakennuttajille pääkaupunkiseudulla ja etelä-Suomen alueella.

Myyntistailaus

Tiesitkö, että asunnon ensivaikutelma voi olla juuri se ratkaiseva tekijä ostopäätöksen teossa?

Autamme asuntosi järjestelyssä ja stailauksessa myyntiä varten. Luomme mielikuvia mahdollisuuksista ja vauhditamme positiviisen ostopäätöksen syntymistä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

p. 040 5621030 – [email protected]

Myyntistailaus rakennusliikkeet

Rakennusliikkeet

Kalustamme ja stailaamme jo valmistuneita sekä rakennusvaiheessa olevia asuntoja. Ostajan on mukava astua oikeaan kotiin, jolloin asunnon mittasuhteetkin on helpompi hahmottaa. Kalustettu ja somistettu asunto toimii myös ostajan sisustuksen inspiraation lähteenä ja saattaa auttaa positiivisen ostopäätöksen syntymisessä.

Kiinteistönvälitysliikkeet

Kalustamme niin kolkoilta tuntuvat tyhjät ja kaikuvat asunnot kuin pientä somistusta kaipaavat kohteet. Kalustettuun, kodinomaiseen asuntoon ostajan on helppo kuvitella itsensä asumaan ja asunnon mittasuhteet hahmottuvat stailauksen avulla. Asutuissa kohteissa riittää usein ylimääräisten tavaroiden karsiminen ja järjestely sekä pieni somistus ja freesaus.

Asuntostailaus

Yksityiset asunnon myyjät

Myyntistailauksen avulla kodistasi stailataan myytävä asunto, joka houkuttelee potentiaalisia ostajia. Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi. Asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää usein turhien huonekalujen ja tavaroiden karsiminen, uudelleen järjestely, tekstiilien ja värien yhtenäistäminen sekä yleisilmeen freesaus. Tarvittaessa voidaan käyttää lainakalusteita ja –somisteita.

MEISTÄ KERROTTUA

Olin myymässä tyhjää asuntoani ja pyysin Piaa auttamaan stailauksessa, jotta myyntikuvissa ja asuntoesittelyissä asuntoni oikea potentiaali ja tunnelma tulisivat hyvin esille. Stailauksesta sopiminen ei aiheuttanut muuta vaivaa kuin sopimuksen teon ja kaikki muu hoitui itsestään. Pia teki erinomaista työtä ja välittäjän ottamat myyntikuvat erottuivat edukseen muista myynnissä olleista kohteista. Uskon vilpittömästi, että stailauksella oli positiivinen vaikutus sekä myyntiaikaan että toteutuneeseen myyntihintaan. Lämpimästi suosittelen Pian palveluita jokaiselle, joka on harkitsemassa oman asuntonsa myymistä.

“Jani Kekkonen, Kauniainen”

Välittäjämme suositteli myyntistailausta, ja aluksi hieman mietimme, mahtaako se olla tarpeen. Päädyimme kuitenkin ostamaan Living24/7 stailauksen, ja valokuvat saatuamme tiesimme tehneemme oikean ratkaisun. Vaikka asunto oli sinänsä siistissä kunnossa, sen potentiaali ja mittasuhteet eivät tulleet esiin ennen stailausta. Living24/7 kanssa kaikki sujui mainiosti, Pian asialliset ja kiireestä huolimatta nopeat vastaukset sähköpostiviesteihin olivat aina aurinkoisia ja positiivisia, joten asioiminen Living24/7 kanssa oli sekä sujuvaa että suorastaan ilo. Kauppa onnistui yli odotuksiemme, joten suurkiiitos!

“Asunnon myyjä, Helsinki”

Kiitos asuntomme stailauksesta ja valokuvaamisesta. Työ oli tehty ammattitaidolla. Remontoitu tyhjä asunto alkoi näyttää kodilta, johon ostajat ihastuivat. Vakuutuimme, että sisustaminen ja siihen liittyneet valokuvat edistivät nopeasti edennyttä asunnon myyntiä. Suosittelen palvelua muillekin. Kannattaa!!

“Anu Räisänen, Espoo”

STAILATTUJA KOHTEITA