MYYNTISTAILAUS

Toteutamme stailauksia yksityisille asunnon myyjille, kiinteistövälitysliikkeille sekä rakennuttajille pääkaupunkiseudulla ja etelä-Suomen alueella.

Myyntistailaus

Tiesitkö, että asunnon ensivaikutelma voi olla juuri se ratkaiseva tekijä ostopäätöksen teossa?

Autamme asuntosi järjestelyssä ja stailauksessa myyntiä varten. Luomme mielikuvia mahdollisuuksista ja vauhditamme positiviisen ostopäätöksen syntymistä.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus.

p. 040 5621030 – [email protected]

Myyntistailaus rakennusliikkeet

Rakennusliikkeet

Kalustamme ja stailaamme jo valmistuneita sekä rakennusvaiheessa olevia asuntoja. Ostajan on mukava astua oikeaan kotiin, jolloin asunnon mittasuhteetkin on helpompi hahmottaa. Kalustettu ja somistettu asunto toimii myös ostajan sisustuksen inspiraation lähteenä ja saattaa auttaa positiivisen ostopäätöksen syntymisessä.

Asuntojen myyntistailaus

Kiinteistönvälitysliikkeet

Kalustamme niin kolkoilta tuntuvat tyhjät ja kaikuvat asunnot kuin pientä somistusta kaipaavat kohteet. Kalustettuun, kodinomaiseen asuntoon ostajan on helppo kuvitella itsensä asumaan ja asunnon mittasuhteet hahmottuvat stailauksen avulla. Asutuissa kohteissa riittää usein ylimääräisten tavaroiden karsiminen ja järjestely sekä pieni somistus ja freesaus.

Asuntostailaus

Yksityiset asunnon myyjät

Myyntistailauksen avulla kodistasi stailataan myytävä asunto, joka houkuttelee potentiaalisia ostajia. Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi. Asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää usein turhien huonekalujen ja tavaroiden karsiminen, uudelleen järjestely, tekstiilien ja värien yhtenäistäminen sekä yleisilmeen freesaus. Tarvittaessa voidaan käyttää lainakalusteita ja –somisteita.

MEISTÄ KERROTTUA

Sisältöä päivitetään…

 

Sisältöä päivitetään…

Sisältöä päivitetään…

STAILATTUJA KOHTEITA