Kevään toivelahjat -20%
Keittiö, Lahjaideat, Lifestyle, Tuoksukynttilät

Kevään toivelahjat -20%

Ah, ihana kevät ja sen mukanaan tuomat iloiset juhlapäivät! Kevääseen ja kesään mahtuu monenmoista juhlaa aina äitienpäivästä koulujen päättymiseen suvivirsineen kuin kesähäät ja ystävien tapaamiset juhannusperinteineen. Tulevia juhlia ja muistamisia varten olemme koonneet toukokuun kampanjatuotteiksi laadukkaita kotimaisia lahjaideoita, joista saat nyt 20% alen toukokuun loppuun saakka!

Muoto2_Laine-tarjoilualusta

Kotimaisen Muoto2:n laadukkaat tuotteet ovat arvostettuja lahjoja, jotka ovat ajattomia ja tyylikkäitä vuodesta toiseen.

Aivan upea lahjaidea on Laine tarjoilualusta, jota voi käyttää tarjoilualustana kattauksissa tai siinä voi säilyttää omat rakkaat pientavarat, korut ja kosmetiikan. Yhtä hyvin Laine tarjoilualustaa voi käyttää koristeena sellaisenaan.

Laineen kauniisti veistetty pinta muistuttaa laineita ja aallokkoa, jonka mukaan tuote onkin saanut nimensä. Tuotetta on saatavana sekä mustana että luonnonvalkoisena.

 

Tutustu Muoto2 ihanuuksiin täällä.

 

 

Miiko-kukkaro

 

Laadukkaita kotimaisia tuotteita tarjoaa myöskin Miiko! Miikon hirvennahasta valmistetut tyylikkäät nahkarannekkeet, kukkarot ja Jemma-laukut ovat arjen pelastajia ja sopivat mainiosti myös juhlakäyttöön.

Lisäksi Miikolta löytyy upeita luonto- ja eläinaiheisia keittiötuotteita. Toukokuun kampanjaan olemme valikoineet suositut, monikäyttöiset leikkuulaudat, joita voi käyttää myös tarjoilualustana tai koristeena keittiössä sellaisenaan.

Miikon tuotteita voit ihastella enemmän täällä.

 

 

 

 

Rosenhave-Skandinavisk

 

Skandivisk’in uusin tuoksukynttilämallisto The Escapes on saanut innoituksensa Skandinavian luonnosta ja ihmisten pakonomaisesta tarpeesta paeta luontoon päästäkseen irti hetkeksi kaikesta materiasta. The Escapes mallisto koostuu kolmesta ainutlaatuisesta tuoksusta, joista jokaisen tarkoitus on jättää meihin pysyvä muistijälki pohjoismaisen luonnon rauhasta.

Tuoksukynttilän loisteessa onkin helppo päästää irti arjesta, katsella lempeästi loistavaa kynttilänliekkiä ja huumaantua kynttilän tuoksusta…

Escapes-malliston tuoksukynttilät on valettu kauniisiin keraamisiin astioihin, joiden mukana tulee tamminen kansi. Paloaika 65 tuntia.

Upeaan mallistoon voit tutustua täällä.

 

 

Love-herkkulaku

 

Tanskalaisen Lakrids by Johan Bülowin herkkulakritsit ovat suussa sulavia pikkutuliaisia, jotka ilahduttavat niin ystäviä kuin opettajia ja kerhotätejä. Kaiken lisäksi uuden Love-sarjan tuotteet ovat upeissa, syötävän hyvän näköisissä purkeissa!

Mikä parasta, lakritsit ovat gluteenittomia ja nyt saatavana on myös luomulakritsi, mustaherukalta maistuva Organic.

Toukokuun ajan isommat 250 gramman koot sekä 3-tuotteen lahjasetti nyt -20%.

Tuotteista voit lukea lisää täältä.

 

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *