Joulun aikaan
Joulu, Tuoksukynttilät

Joulun aikaan!

Joulu on jo nurkan takana ja jouluvalmistelut ovat monella jo täydessä vauhdissa. Koti puetaan jouluun koristein ja kukkasin, kattauksin ja kynttilöin. Ihanat muistot menneistä jouluista pulpahtavat mieliimme ja vaalimme perinteitä vuodesta toiseen. Kuuluuko sinun jouluusi kenties perinteinen joulupöydän kattaus, kynttilät vai joululahjavalvojaiset?

 

Joulun kattaus

Joulun kattaus

Joulupöydän kattaus

Joulupöytäsi voi olla punainen tai valkoinen, harmaa tai musta. Kata pöytään vanhoja ja uusia astioita. Yhdistele puuta ja keramiikkaa. Koristele pöytä oksilla ja kävyillä. Rakenna pieniä yksityiskohtia nauhoilla ja herkuilla.

Perinteiseen joulupöytään voi lisäksi tuoda ripauksen ylellisyyttä kullanvärisillä aterimilla. Ne sopivat ihan kaikkiin kattauksiin ja voit käyttää aterimia ympäri vuoden.

Kullatut aterimet löytyvät Bloomingvillen valikoimasta. 4-osainen setti sisältää veitsen, haarukan, ruoka- ja teelusikan.

 

 

Joulukynttilät

Joulukynttilät

 

Joulun kynttilät

Kynttilät sopivat ihan jokaiseen hetkeen, mutta erityisen ihanaa niitä on poltella pimeään vuodenaikaan. Jouluvalmistelujen lomassa saa Joulun jo päästää valloilleen ja tunnelmoida upean JUL-tuoksukynttilän loisteessa.

Lämpimästi maustettu JUL tuoksuu piparkakuille, neilikalle, hunajalle ja glögille – siis skandinaaviselle joululle!

Talvikauteen sopii loistavasti myös SNÖ-tuoksukynttilä. Sen hienovaraisessa tuoksussa voi aistia talven marjat ja jäisen puun.

 

 

 Joululahjat

Joululahjat

…peittyi kääröihin…

Lahjapussit ovat varmaan kätevintä, mitä tiedän. Pussiin sujahtaa lahja jos toinenkin näppärästi. Lisää vain nauha ja kortti, niin upea lahja on valmis.

Ihania lahjoja saat myös, kun kiinnität paketin päälle pienen ornamentin tai koristeen.

Kurkkaa jouluosastollemme – sieltä löytyy käteviä lahjapusseja sekä tyylikkäitä koristeita ja kortteja paketointiin!

 

 

Ihanaa Joulun aikaa ja leppoisia jouluvalmisteluja kaikille!

 

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *