Mayn_Musta5101
Keittiö, Pesuaineet, Säilytys, Sisustus

Musta5101 keittiörätti kaupan päälle!

Kodinhoito on ihan mukavaa puuhaa, kun käytössä on mieluisat pesuaineet ja välineet! Kotimainen Musta5101 on tunnettu biohajoavista pesuaineista, jotka hellivät käsiäsi ja astioitasi. Pullot ovat tyylikkäitä, mustia pumppu- ja suihkepulloja, jotka voi huoletta pitää esillä keittiön tasolla. Sarjaa täydentää ihanan pehmoinen musta tiskiharja sekä bambuinen keittiörätti, jonka saat nyt kaupan päälle, kun ostat kaksi Musta5101 tai Mayn tuotetta (ei keittiörättejä tai servettejä)!

Mayn Hand&Bodywash ja Hand&Bodylotion

 

Oletko jo tutustunut Mayn uusiin, luonnon raaka-aineista valmistettuihin vartalonhoitotuotteisiin? Sarjasta löytyy käsi- ja vartalosaippua sekä käsi- ja vartalovoide.

Luonnonmukainen käsi- ja vartalosaippua jättää iholle ihanan pehmeän tunteen ja sitä voi käyttää myös hiusten pesuun. Tuotteissa on mieto hunajan ja kookoksen tuoksu ja ne on pakattu tyylikkäisiin mustiin pumppupulloihin. Pumppupullot ovat erittäin käteviä käytössä ja saavat olla näkyvillä kylppärissä tai yöpöydällä.

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa!

 

 

 

Mayn-lankakorit

Mayn lankakorit

 

Mayn kestävät metallikorit ovat suomalaisen sisustajan kestosuosikkeja! Tukevissa ja käytännöllisissä lankakoreissa säilyvät kaikenlaiset kodin pientavarat ja keittiön öljy- ja maustepullot.

Metallikoreja löytyy kolmessa eri koossa mustana ja valkoisena. Lisäksi koreihin on saatavana koivuvanerista valmistettu paksu alusta, jonka ansiosta purkit ja pullot pysyvät tukevasti pystyssä. Kaunista alustaa voi käyttää myös tarjoilualustana.

Koreihin saa myös vanerisen kannen, jonka ansiosta ne voi pinota päällekkäin. Kansi suojaa pölyltä ja sitä voi käyttää myös ilmoitustauluna tai tarjoilualustana.

 

 

Osta nyt kaksi Mayn ja Musta5101 tuotetta, niin saat Musta5101 keittiörätin kaupan päälle (arvo 7,50 €) (tarjous ei ole voimassa, mikäli tilauksen tuotteet (tai toinen tuote) ovat keittiörättejä tai servettejä).

Kampanja on voimassa huhtikuun loppuun saakka! Tutustu upeisiin kotimaisiin tuotteisiin täällä!

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *