Myyntistailaus
Myyntistailaus, Sisustus

Asuntojen myyntistailaus

Palveluihimme kuuluu muun muassa asuntojen myyntistailaus yksityisille asunnon myyjille, kiinteistövälitysliikkeille sekä rakennuttajille. Stailaamme kaiken näköiset ja kokoiset kohteet pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomen alueella.

Asuntojen myyntistailaus

 

Tiesitkö, että asunnon ensivaikutelma voi olla juuri se ratkaiseva tekijä ostopäätöksen teossa? 

Myyntistailauksen tarkoituksena on tehdä kodistasi myytävä asunto, joka houkuttelee potentiaalisia ostajia. Stailaaja näkee asunnon ulkopuolisin silmin ja hahmottaa nopeasti tarvittavat muutokset, joita ei välttämättä itse tule huomanneeksi.

Asunnon myyntikuntoon saamiseksi riittää usein turhien huonekalujen ja tavaroiden karsiminen, uudelleen järjestely, tekstiilien ja värien yhtenäistäminen sekä yleisilmeen freesaus. Tarvittaessa voidaan käyttää lainakalusteita ja –somisteita.

Meiltä löytyy omasta varastosta uudet ja ajanmukaiset kalusteet ja somisteet. Lisäksi käytössämme on verkkokaupan yhteistyökumppanit sekä tuotteet.

 

Asuntojen myyntistailaus

UUDISKOHTEET

Tyhjät asunnot tuntuvat usein kolkoilta ja kylmiltä. Kalustamme ja somistamme tyhjät asunnot ja uudiskohteet, jolloin asunnosta saadaan kodinomainen tila. Myös  asunnon mittasuhteet on helpompi hahmottaa ja ostajan on helpompi kuvitella itsensä sinne asumaan.  Kalustettu asunto saattaa myös toimia ostajan sisustuksen inspiraation lähteenä ja auttaa positiivisen ostopäätöksen syntymisessä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *